TUĞBA TUNAR - OKUL MÜDÜRÜ

1988 Sakarya Adapazarı doğumludur. İlk orta ve lise eğitimimi Sakaryada tamamlayıp 2010 yılında Bülent Ecevit üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Meslek hayatına Batman TOKİ Dumlupınar İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak başlayarak 2013 yılından itibaren Hendek Dereköy İlkokulu, Akyazı Sukenarı ilkokulu ve Şehit Ahmet Çondul İlkokullarında öğretmenlik, müdür yetkili öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği görevlerinde bulunmuştur. Sakarya Akyazı ilçe milli eğitim müdürlüğünde proje koordinatörü olarak görev yaparak bir çok yurt içi ve yurt dışı proje çalışması yürütmüştür. 2017 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Sınıf Eğitimi bölümünden tezli yüksek lisansını  bitirip mezun olmuştur Akademik dergilerde makaleler yayınlamıştır. 2018 Ağustos ayından itibaren Osmanbey İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.